Takahashi Gumi – Trall-I-La-La


Svensk trallpunk på svenska av japaner som inte kan svenska… Kan det bli mer kärlek till musiken? Det låter som en blandning mellan Strebers, Radioaktiva Räker och Asta Kask. Texterna är på ”svenska”, men det är ganska svårt att höra vad som sjungs då de typ bara härmar de svenska ljuden. Med titlar som Augstibuller”, ”Förljugenhet” och ”Fyllerist” så förstår man var insperationen kommer ifrån. Plattan innehåller även en cover på Radioaktiva Räkers ”En Näve Hat”, och har man hört originalet så går det att höra att det blir lite fel ibland, men vad fan gör det – det är punk. Riktig bra inlevelse i musiken, kan nog vara kul att se live.

Gillar du svensk trallpunk och inte är så noga med att höra texterna så kan nog denna plattan vara kul att ha.

 

Det här inlägget postades i Recensioner och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.